Heerlijke zeildag op Lemsteraak unieke belevenis in Friesland

Kom aan boord!

Volop genieten op het water

Sail Events Friesland biedt een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak "Blaauwe Walvisch" die van alle comfort is voorzien een uitgebreid aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. Een zeiltocht met vrienden of familie als feest of voor een wedstrijd. Ook zakelijk zeilen kan, met bijvoorbeeld vergaderen of als bijzondere bijeenkomst.

book

Arrangementen

De arrangementen die wij aanbieden willen we in samenwerking met u helemaal op maat maken. De invulling van een arrangement heeft te maken met hoeveel en welke gasten er aan boord komen. Ook de tijdsduur en het doel van de zeilvaart maakt uit welk arrangement de mooiste ervaring kan zijn. Tot 13 personen kunnen we veel en willen we exact bieden wat bij de groep past. Ver varen, uitgebreid lunchen, zelf het schip bedienen, een bijzondere meeting organiseren, een workshop op bijzondere locatie of een relatie een mooie zeilervaring aanbieden zijn voorbeelden van wat op de "Blaauwe Walvisch" mogelijk is.

bekijk hier onze arrangementen

Opstapplaatsen Sail Events Friesland

Onze thuislocatie is in het Friese dorpje Woudsend aan de rivier "de Welle" dat in het hart van de Friese meren ligt. Via de Rakken zijn het Heegermeer en Slotermeer vlakbij. Ook Lemmer, Langweer en Sneek zijn vanuit Woudsend makkelijk bereikbaar. Het schip ligt op een ruime plek in een rustige niet al te grote jachthaven die "De Zwaan" wordt genaamd. Je kunt er uitstekend en veilig parkeren.

Lees Meer
Chat met ons
[username]
[usernote]
online
[startbericht]
02:53